Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Mans

Teatre nadons

MANS és un espectacle de teatre per a nadons i per a la primera infància, pensat per a que els nens i nenes tinguin una experiència teatral gratificant i engrescadora. MANS és una peça teatral visual, plena d’imatges poètiques expressades amb diferents llenguatges. El llenguatge corporal, que comença amb les mans i s’escampa a tot el cos; la música que tot ho embolcalla; el llenguatge visual dels colors, la llum i les ombres; la transformació de l’espai i també la paraula, justa i afinada per a endreçar-ho tot.

MANS convida a fer un viatge a mans reals i mans fantàstiques. A somniar. A pensar. A escoltar. A riure. Tot l’espectacle neix i gira amb la idea de les mans: Les mans ens donen la llibertat de crear les nostres pròpies realitats. Així, tot el que veureu a l’espectacle està fet amb les mans. En viu i en directe.

A la nit, la imaginació vola i vola cavalcant damunt les estrelles. De dia, però, són les mans qui donen forma i cos a tot allò somniat. El cor batega amb força, però són les mans les que expressen els seus sentiments La raó rumia i projecta, però són les mans qui fan anar les eines. MANS.

Descarregar dossier