Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Distribució y producció d’espectacles

QUI SOM

Tutatis som una distribuïdora i productora especialitzada en la creació de teatre de carrer, espectacles de teatre familiar, gestió d’esdeveniments (cavalcades de reis, festes majors, esdeveniments per a empreses) i muntatge de programacions a mida per a tot tipus de clients.

Els nostres espectacles

 • Titelles i familiar

  Les nostres propostes es poden encabir en tres línies de producció: teatre adreçat a la primera infància, espectacles familiars de mitjà format de la mà de Flic Flac Teatre, espectacles de titelles de format reduït amb Teatre Imaginari.

 • Teatre nadons

  A Tutatis estem convençuts que el teatre per a nadons requereix una manera de fer especial, que se centra en les necessitats sensorials dels més petits i en la seva capacitat de sorpresa. Les imatges plàstiques, els sons i les sensacions són més importants que construir una història. El teatre per a nadons és un teatre fascinant per als sentits.

 • Teatre de carrer

  Els nostres espectacles de teatre de carrer han girat en els darrers 10 anys per nombrosos festivals i certamens internacionals passant per Canadà, Costa Rica, Mèxic, França, Alemanya, Itàlia, Rumania, Holanda...

 • Esdeveniments

  Col·laborem amb diferents ajuntaments per ajudar-los a dissenyar i gestionar les seves cavalcades de reis, rúes de carnestoltes, programacions estables de teatre de carrer o familiar, espais familiar puntuals per a festes majors, trobades de famílies...

 • Música

  Formacions des de 8 fins a 3 components, amb un estil variable en funció de les necessitats del client. Des de la tradicional xaranga per a esdeveniments festius, fins a propostes de dixieland, blues o jazz per a ambients més recollits.

 • Instal·lacions lúdiques

  Comptem amb diferents propostes de jocs familiars i per als més petits. Ens adaptem a les característiques i tarannà del vostre esdeveniment.